Voorbeelden gerealiseerde opdrachten


CFO a.i. Kersten Hulpmiddelen specialist BV

Verantwoordelijk voor Finance en IT. Primaire focus ligt op succesvol gerealiseerde Corporate recovery, Cashmanagement, financiële herstructurering en herfinanciering van de onderneming. Opzetten en verbeteren AOIB. Leiding aan 12 medewerkers. Lid directie.

Carel heb ik leren kennen als een robuuste professional die ook als het zwaar weer is zijn hoofd koel , het schip op koers en de vaart er in houdt. Met zijn coachende leiderschapsstijl stuurt hij zijn team effectief aan.
Carel is een sterke teamspeler en zijn bijdrages hebben in belangrijke mate bijgedragen het bedrijf uit het dal te trekken.

Frans Mulder / CEO / Kersten Hulpmiddelen specialist BV / Lees meer

Projectmanager SSC Vion Food

Voor alle werkmaatschappijen van VION Food Nederland BV, en enkele klanten buiten de divisie, worden alle transactionele financiële en payroll processen, op één locatie uitgevoerd. Sinds haar oprichting, twee jaar geleden, was het SSC beleid in het bijzonder gericht op concentratie van personeel en middelen op één locatie. De door mij uitgevoerde projecten waren deels gericht op concentratie en integratie van een buitenlandse vestiging in het SSC, maar vooral zijn op de ontwikkeling naar volwassenheid van het SSC. Het transactie gerichte SSC wordt een dienstverlenende organisatie.

Carel is een Finance professional die zeer gedreven en gemotiveerd is. Hij draagt zorg voor een juiste afronding van projecten. Hij neemt het eigenaarschap van projecten zeer serieus. Het was prettig om met Carel samen te werken.

Harald de Rooij / Head of Financial Shared Service Center / Vion Food Nl / Lees meer

CFO ai Swiss Sense

Structurering Finance en IT functie in  sterk gegroeide groep van bedrijven. Primaire focus ligt op de (her)inrichting van de financiële en IT functie, Cashflow forecast, Financiële rapportage en consolidatie, IT infrastructuur ingericht in de Cloud, completering implementatie van ERP applicatie (SAP) en Point of sales, Corporate Finance, Cashmanagement Rabobank. Leiding aan 11 medewerkers. Lid directie.

In de wereld van de interim-professionals lopen niet alleen maar pareltjes rond en is het belangrijk voor écht complexe klussen om het kaf van het koren te kunnen onderscheiden. Carel behoort wat mij betreft tot het beste koren en ik kan Carel direct aanbevelen voor taaie financiële en organisatorische vraagstukken. A. vd Heijden, partner Baker Tilly Berk.

 

Nico Moolenaar / CEO ai / Swiss Sense / Lees meer

Director Finance & IT Scheuten Solar Solutions

Finance en IT functie ingericht in een nieuw opgericht groep van bedrijven met snelle en grote expansie plannen, gesteund door Chinees moederconcern. Primaire focus ligt op de inrichting van de financiële functie, Cashflow forecast, Financiële rapportage en consolidatie.

In the challenging first months of the new start up, Scheuten Solar Solutions, Carel provided us with both his practical, hands-on skills and his broad experience as a Finance professional. Carel provided the fundaments on which we can further build this company.

Perry Verberne / CCO / scheuten Solar Solutions / Lees meer

Manager Finance Nyenrode Business Universiteit

De afdeling Financiële zaken, haar medewerkers en processen geprofessionaliseerd. Verantwoordelijk voor centrale financiële administratie van zeven eenheden (Shared Service Center). Debiteuren, Facturering, Crediteuren, Cashmanagement, Grootboek- en salarisadministratie en applicatiebeheer.

Carel, did a great job, improving the department and being creative in improving the processes. He improved the way of working and motivated the staff. He also did a good job in the complex VAT reporting and calculation. On top of his profesional qualities he also is a great person, who deals well with colleagues and clients.

Raoul Geerlings / CFO / Universiteit Nyenrode BV / Lees meer