Manager bedrijfsvoering a.i.

STMG BV Thuiszorg en Hulp bij huishouden

STMG biedt huishoudelijke hulp, thuisbegeleiding, verzorging en verpleging thuis. STMG zorgt ervoor dat mensen zo lang mogelijk zelfstandig thuis kunnen blijven wonen. Dat doen men met ruim 1.200 betrokken, verantwoordelijke en gemotiveerde medewerkers voor zo'n 4.500 klanten in een heel breed werkgebied in Gelderland. STMG is na een doorstart in 2015 opgericht en maakt onderdeel uit van het familiebedrijf Vebego.

Opdracht

Als interim Manager bedrijfsvoering en lid van de directie, verantwoordelijk voor Finance, met speciale aandacht voor optimalisatie van het jaarrekening traject, IT en Facilitaire zaken. Primaire focus ligt op samenvoeging en herinrichting van de backoffice(s),  AVG bestendig maken IT infrastructuur, Opzetten en verbeteren AOIB, verkoop vastgoed. Leiding aan 20 medewerkers.

 

Carel is voor STMG van enorm toegevoegde waarde geweest in een soms lastige periode waarin veel veranderingen hebben plaats gevonden. Door de brede kennis en deskundigheid van Carel op financieel en IT gebied en door zijn leiderschap, gestructureerde en zorgvuldige werkwijze heeft hij veel resultaten kunnen bereiken als manager bedrijfsvoering a.i.. Ik waardeer Carel zeer als persoon; betrokken, bevlogen en plezierig om mee samen te werken. 

STMG bv directeur Fred van der Heijden Bezoek de website