CFO a.i.

Kersten Hulpmiddelen Specialist BV

Kersten Hulpmiddelenspecialist is actief in de hulpmiddelenbranche sinds 1987. Vanaf het begin staat het bieden van kwaliteit in service, hoogstaande producten en vakmanschap hoog in het vaandel. Deze ingrediënten vormen tot op de dag van vandaag de basis voor het succes van Kersten Hulpmiddelenspecialist. Kersten is er voor de eindgebruiker, alsook voor zorginstellingen, gemeenten, zorgverzekeraars- en kantoren.

Kersten is gespecialiseerd in het adviseren, leveren en onderhouden van hulpmiddelen die het leven aangenamer maken. Kersten is een persoonlijk en betrokken hulpmiddelenbedrijf, waar specialisten werken met passie voor het vak en de mensen die zij kunnen helpen. 

 

Opdracht

Als interim CFO en lid van de directie, verantwoordelijk voor Finance en IT. Bij aantreden bevond de organisatie zich in een bijzonder beheer situatie en de primaire focus heeft gelegen bij een succesvol gerealiseerde Corporate recovery en het opzetten van een gedegen Cashmanagement proces en beheer. Naast financiële herstructurering en herfinanciering van de onderneming is de AOIB volledig in kaart gebracht en verbeterd. Op IT vlak is vooral gewerkt aan compliance op licentie gebied en het onderbrengen van de infrastructuur in de Cloud. Leiding aan 12 directe medewerkers.

Ik heb een jaar met Carel samengewerkt waarin ik hem heb leren kennen als een zeer vakkundige CFO. Hij is iemand die de hoofdlijnen goed in de gaten houdt en tegelijkertijd de details niet uit het oog verliest. Met zijn gestructureerde manier van werken, het stellen van prioriteiten en resultaatgerichte houding garandeert hij dat de juiste zaken tijdig zijn gerealiseerd. Daarbij is hij open en duidelijk in zijn communicatie. Ik heb Carel leren kennen als een integer persoon en heb zeer prettig met hem gewerkt. Luc van der Meer, Financial Controller ai

 

Carel heb ik leren kennen als een robuuste professional die ook als het zwaar weer is zijn hoofd koel , het schip op koers en er de vaart in houdt. Met zijn coachende leiderschapsstijl stuurt hij zijn team effectief aan.
Carel is een sterke teamspeler en zijn bijdrages hebben in belangrijke mate bijgedragen het bedrijf uit het dal te trekken. Frans Mulder CEO

 

 

 

 

Frans Mulder CEO Kersten Hulpmiddelen specialist BV Bezoek de website